O podjetju

Zgodovina našega podjetja sega v leto 1994. Ukvarjamo se s servisno dejavnostjo motornih vozil, poleg te dejavnosti pa v sklopu družbe Petrol d.d. opravljamo prodajo na bencinskem servisu. Podjetje deluje pod vodstvom Nataše in Francija Rogelj, ki skrbita, da delo v podjetju poteka strokovno, tekoče in brez zapletov.

Storitve

Obseg naših storitev sestavljajo hitri servis vozil, premontaža in uravnoteženje pnevmatik, servisiranje in polnjenje klima naprav za vozila, čiščenje in vzdrževanje ter prodaja rezervnih delov za vse znamke motornih vozil. Več o tem naših storitvah, si lahko preberete na strani Storitve.

Svoje delo opravljamo strokovno in natančno, svoje storitve pa prilagajamo željam in potrebam naših strank. Zagotavljamo hitre in strokovne storitve po ugodnih cenah. Omogočamo individualen dogovor o času in obsegu dela na vozilu, ki bo stranki najbolj ustrezal. Pogodbenim strankam dajemo tudi možnost opravljanja storitev v času, ko svojih vozil ne potrebujejo za opravljanje svoje dejavnosti.

DSC_05841

Bencinski servis

Naše podjetje je tesno povezano z družbo Petrol, d.d., saj smo najemnik njihovega bencinskega servisa. Bencinski servis v Podpeči pod našim vodstvom deluje že od leta 1997.

Sponzoriramo

S svojim aktivni delovanjem na področju motošporta smo pridobili veliko poslovnih stikov. Pod našim pokroviteljstvom trenira nekaj mladih upov slovenskega športa, med katerimi je tudi odlična mlada smučarska skakalka Špela Rogelj.